banner

Recept: jablkoorechova buchta z pekarny

Postup

Suroviny:
300 ml mléka1 žloutek100 g rozpuštěného másla5 lžic cukru1 vanilkový cukr1 lžička skořicešpetka soli500 g polohrubé mouky 1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí
po zvukovém signálu přidáme hrst hrozinek,hrstku  sekanych orechu a asi 200 g  nakrájených, oloupaných jablek,nejlepe obalenych ve skorici a vanilkovem cukru  
Poznámka: některé pekárny nemají na program Rychlý signál pro přidání surovin. Proto jablíčka přidáme ke konci hnětení

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Vosí hnízda

Následující recept:

Honafí kuřecí koláč

jablkoorechova buchta z pekarny - diskuze

Bomba.Vyzkouším.Děkuju.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40