banner

Recept: jablkoorechova buchta z pekarny

Postup

Suroviny:
300 ml mléka1 žloutek100 g rozpuštěného másla5 lžic cukru1 vanilkový cukr1 lžička skořicešpetka soli500 g polohrubé mouky 1,5 lžičky sušeného nebo necelá 1/2 čerstvého droždí
po zvukovém signálu přidáme hrst hrozinek,hrstku  sekanych orechu a asi 200 g  nakrájených, oloupaných jablek,nejlepe obalenych ve skorici a vanilkovem cukru  
Poznámka: některé pekárny nemají na program Rychlý signál pro přidání surovin. Proto jablíčka přidáme ke konci hnětení

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Vosí hnízda

Následující recept:

Honafí kuřecí koláč

jablkoorechova buchta z pekarny - diskuze

Bomba.Vyzkouším.Děkuju.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici