banner

Postup

2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek krystalového cukru
1 lžíce kakaa
1 vanilkový cukr
1 skořicový cukr
1 prášek do perníku
1 hrnek mléka
½ hrnku oleje
2 vejce

Sypké přísady smícháme v míse, přidáme tekutiny a vejce a dobře promícháme.
Vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem a pečeme pomalu ve vyhřáté troubě na cca 150°C.
Po upečení potřeme marmeládou a polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme dle zvyklostí.
Důležité je pomalé pečení, jinak moučník spadne a není kyprý.



Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Nudle s mákem

Následující recept:

Další nepečené koule=o)

Hrnečkový perník - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici