banner

Recept: Čoko buchta z acidofilního mléka s kokosem

Postup

35dkg hladké mouky


15dkg cukr moučka


2 vrchovaté lžíce kakaa


1 čajová vrchovatá lžička jedlé sody


1 acidofilní mléko (1/2l) - nebo stejně kefíru


9lžic oleje


POSTUP: Sypké přísady promícháme, přidáme acidof.mléko a olej.


Dávám na menší a vyšší plech. Peče se cca 50min na 165stupňů.


Teplé natřeme čokoládovou polevou (z čokolády na vaření nebo: 15dkg cukru, 5dkgmásla, 2lžíce kakaa a 2lžíce vařící vody) a hustě posypeme kokosem.

Sdílejte stránku

Čoko buchta z acidofilního mléka s kokosem - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici