banner

Recept: Čoko buchta z acidofilního mléka s kokosem

Postup

35dkg hladké mouky


15dkg cukr moučka


2 vrchovaté lžíce kakaa


1 čajová vrchovatá lžička jedlé sody


1 acidofilní mléko (1/2l) - nebo stejně kefíru


9lžic oleje


POSTUP: Sypké přísady promícháme, přidáme acidof.mléko a olej.


Dávám na menší a vyšší plech. Peče se cca 50min na 165stupňů.


Teplé natřeme čokoládovou polevou (z čokolády na vaření nebo: 15dkg cukru, 5dkgmásla, 2lžíce kakaa a 2lžíce vařící vody) a hustě posypeme kokosem.

Sdílejte stránku

Čoko buchta z acidofilního mléka s kokosem - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40