banner

Postup

Kynuté těsto jsem dělala asi jen 3x a pokaždé jiné, tak čemu Vy říkáté klasické k.t.?

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Hraběnčiny řezy

Následující recept:

Buchta "šup - šup"

co je klasika - diskuze

Tež jsem si to u té bábovky říkala.Adi každý jak má rád.
U mě je klasika,když jsem neměla pekárnu
1kg mouky,600ml mléka,trošku cukru,2 žloutky,celé máslo,droždí.
ted v pekárně dělám podle receptu a pokaždé jiné.Když je víc žloutku je křehčí,na crosany je lepší zase více másla,na houstičky zase mléko,na picu stačí voda.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40