banner

Postup

Potřebujeme:

2 vejce-oddělené žloutky a bílky (z bílků vyšlehat tuhý sníh),
1 hrnek cukru moučka,
1/2 hrnku oleje,
2 hrnky polohrubé mouky,
1 hrnek mléka,
1 pr.do pečiva
+ ještě 1 hrnek moučky a 1 hrnek kokosu a nakonec ještě 1 smetana (radši s větším obsahem tuku-má to lepší "šmrnc":-))

Žloutky umícháme s cukrem, přidáme mouku, mléko, olej, pr.do pečíva.
Těsto vylijeme na plech a to posypeme cukrem moučkou a kokosem>dáme péct dozlatova.
Ještě teplou buchtu polijeme šlehačkou,ne celou,jen tak,aby se trochu vsákla do těsta>aby nevznikl kydanec.

Dobrou chuťku!!!

Sdílejte stránku

Následující recept:

inspirace Renčou

Buchta RAFFAELLO - diskuze

mňááááááááááám
nóóó,tak to bude erčitě dobrý.Já rada kokos
Tak to jsem nevěděla:-/ Recept mi dala sestřenka a je to fakt mňam:-) tak pardóooon:-)
už jí tu jednou máme,je výborná

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40