banner

Postup

Potřebujeme:

2 vejce-oddělené žloutky a bílky (z bílků vyšlehat tuhý sníh),
1 hrnek cukru moučka,
1/2 hrnku oleje,
2 hrnky polohrubé mouky,
1 hrnek mléka,
1 pr.do pečiva
+ ještě 1 hrnek moučky a 1 hrnek kokosu a nakonec ještě 1 smetana (radši s větším obsahem tuku-má to lepší "šmrnc":-))

Žloutky umícháme s cukrem, přidáme mouku, mléko, olej, pr.do pečíva.
Těsto vylijeme na plech a to posypeme cukrem moučkou a kokosem>dáme péct dozlatova.
Ještě teplou buchtu polijeme šlehačkou,ne celou,jen tak,aby se trochu vsákla do těsta>aby nevznikl kydanec.

Dobrou chuťku!!!

Sdílejte stránku

Následující recept:

inspirace Renčou

Buchta RAFFAELLO - diskuze

mňááááááááááám
nóóó,tak to bude erčitě dobrý.Já rada kokos
Tak to jsem nevěděla:-/ Recept mi dala sestřenka a je to fakt mňam:-) tak pardóooon:-)
už jí tu jednou máme,je výborná

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici