banner

Postup

tuto užasnou švédskou lahudku mi Martin vždy přivezl ze švédska (jiní lidi tvrdí,že je to Irská specialita) at je to jak je to.Jedla jsem to celkem často.vozil mi to v krabičce kde bylo asi 10 kostiček.Bylo to čokoládové,ale i banánové nebo kokosové. Ja jsem vyzkoušela spoustu receptu a nic se tomu nerovnalo.Znám chut neznám recept-no to je výzva.


Včera se mi ovšem náhodou povedl jeden pokus tak se podělím.


Bohužel opět jsem nevážila a neměřila,tak orientačně.


ASi 300g mouky,150g cukru,2 vajíčka,150-200ml mléka,100ml oleje,5 lžíc kakaa,3 lž nutely(normální obyčejné z kauflandu)rum nebo rumovou trest,vanilkovou trest a prášek do pečiva


Na polevu-asi 200 ml mléka rozehřát,do toho dát hořkou čokoládu,cukr dle chuti,asi 50g másla a prohřát to.


Na plechu upect ten korpus a celé to zalít tou polevou a nechát to vsáknout.Měla jsem to dost tekuté tak jsem nedala všechno.


Krájet na malé kostičky.


Tato chut byla nejblíž těm originálním.


Ted budu špekulovat jak udělat ty kokosové.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Banánové řezy

Brownies - diskuze

tak to zkusimhnedo vikendu,mamje takemoc rada

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40