banner

Postup

Zase něco nového, když vám zbydou bílky. Tato buchtička má opravdu zvláštní, specifickou chuť. Nejdříve jsem na to nedůvěřivě koukala a pak jsem se mohla doslova užrat. Nejlepší je druhý den, když se všechno pěkně rozleží!

Suroviny: 7 bílků, 150 g cukru, 150 g polohrubé mouky, 50 g rozinek, 50 g strouhané čokolády, 50 g kokosu, 50 g nasekaných vlašských ořechů, 80 g rozpuštěného másla
Náplň: 1 šlehačka, 120 g tvarohu, 3 lžíce kokosu, 3 lžíce medu, 2 nastrouhaná jablka, 30 g mletých vlašských ořechů, 50 g rozinek

Postup: Bílky šleháme do tuha a postupně přidáváme cukr. Potom lehce vmícháme mouku, rozinky, nastrouhanou čokoládu, kokos, ořechy a prochladlé rozpuštěné máslo. Nalijeme na vymazaný plech s vyšším okrajem a pečeme asi 20 min. na 175 °C. Po vychladnutí překrojíme v půlce a naplníme.
Náplň: šlehačku ušleháme a přidáme zbylé přísady. Natřeme i horní vrstvu a pocákáme rozpuštěnou čokoládou.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

marináda na maso/roštáci/

Následující recept:

DOMACI TERMIX

Bílkové řezy - diskuze

nóóó,tam jsou samé mňamky,takže bude určitě dobrá,už jí tisknu
neprojdu dveřma,takhle se nedá hubnout

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40