banner

Postup

pytlík jedlé sody
vanilkový cukr, 2 lžíce kakaa
350 g hl. mouky, 300 g moučkového cukru
promíchat
dále přidáme 2 celé vejce, 1/2 acidofilní mléko, 2 dcl oleje.
Pořádně promíchat. Směs vylejeme do pekáče. Pekáč vymažeme a vysypeme dětskou krupičkou.
Pečeme tak cca 30 min. (zkoušíme špejlí). Zdobíme polevou, kokosem nebo jen pocukrujeme. Pokud se buchta hned nesní vydrží i 3 dny

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Kakaové řezy

Následující recept:

Jitrnicové placičky

Acido buchta - diskuze

Dělám tu samou s kefírem,nebo jogurtem,je děsně kreativní,navrch jde dát cokoliv

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40