banner

Postup

pytlík jedlé sody
vanilkový cukr, 2 lžíce kakaa
350 g hl. mouky, 300 g moučkového cukru
promíchat
dále přidáme 2 celé vejce, 1/2 acidofilní mléko, 2 dcl oleje.
Pořádně promíchat. Směs vylejeme do pekáče. Pekáč vymažeme a vysypeme dětskou krupičkou.
Pečeme tak cca 30 min. (zkoušíme špejlí). Zdobíme polevou, kokosem nebo jen pocukrujeme. Pokud se buchta hned nesní vydrží i 3 dny

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Kakaové řezy

Následující recept:

Jitrnicové placičky

Acido buchta - diskuze

Dělám tu samou s kefírem,nebo jogurtem,je děsně kreativní,navrch jde dát cokoliv

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

76 %
35 hlasů

7 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici