banner

Recept: Švýcarský vepřový plátek

Postup



  • 4 plátky masa

  • 100g žampiónů

  • 1 cibule

  • olej

  • 1 strouček česneku

  • 100g sýru Niva

  • 1 dl bílého vína

  • pepř

  • sůl




1.
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla.
 
2.
Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu.
 
3.
Omáčku vymícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.
Sdílejte stránku

Následující recept:

CIBULOVÝ KOLÁČ

Švýcarský vepřový plátek - diskuze

Lucko,kam na ty dobroty chodíš?
dneska jsme to obědvali a je to vynikající

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

76 %
35 hlasů

7 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici