Recept: Švýcarský vepřový plátek
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
- 4 plátky masa
- 100g žampiónů
- 1 cibule
- olej
- 1 strouček česneku
- 100g sýru Niva
- 1 dl bílého vína
- pepř
- sůl
1.
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla.
2.
Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu.
3.
Omáčku vymícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.
Předchozí recept:
pravý belgický nepečený dort
Následující recept:
CIBULOVÝ KOLÁČ
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
18 %
12 hlasů
0 %
0 hlasů
7 %
5 hlasů
57 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků