banner

Recept: Švýcarský vepřový plátek

Postup



  • 4 plátky masa

  • 100g žampiónů

  • 1 cibule

  • olej

  • 1 strouček česneku

  • 100g sýru Niva

  • 1 dl bílého vína

  • pepř

  • sůl




1.
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme a dáme do tepla.
 
2.
Do výpeku přidáme trochu oleje a necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli. Přidáme plátky žampiónů, chvilku podusíme, zalijeme vínem, uvedeme do varu, přidáme prolisovaný česnek a rozdrobenou Nivu.
 
3.
Omáčku vymícháme dohladka. Maso dáme na talíře a zaléváme omáčkou.
Sdílejte stránku

Následující recept:

CIBULOVÝ KOLÁČ

Švýcarský vepřový plátek - diskuze

Lucko,kam na ty dobroty chodíš?
dneska jsme to obědvali a je to vynikající

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40