banner

Postup

Ingredience: hovězí maso (může být i vepřové ale z hovězího je to nejlepší), 3 velké cibule (může být i víc - čím víc, tím líp), 6 stroužků česneku, sladká a pálivá mletá paprika, kmín, pepř, majoránka, masox, sůl, kremžská hořčice, voršestr, kečup.


Postup: Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené maso a osmažíme. Potom přidáme vodu, sladkou a pálivou papriku, česnek nakrájený na slabé plátky, kmín, pepř, majoránku, masox a 2 lžičky kremžské hořčice. Za občasného míchání necháme dusit dokud maso nezměkne. Když je maso měkké, přidáme sůl, kečup a voršestr. Zamícháme a pokud  je potřeba, zahustíme záklechtkou (voda+mouka).


Podáváme s bramboráčkama.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Harlekýn

Následující recept:

Rozinkové bulky

Svratecký guláš - diskuze

Další super masový receptík.Hovězí je mrazáku,nic mi nebrání ho vyzkoušet

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40