banner

Postup

Ingredience: hovězí maso (může být i vepřové ale z hovězího je to nejlepší), 3 velké cibule (může být i víc - čím víc, tím líp), 6 stroužků česneku, sladká a pálivá mletá paprika, kmín, pepř, majoránka, masox, sůl, kremžská hořčice, voršestr, kečup.


Postup: Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené maso a osmažíme. Potom přidáme vodu, sladkou a pálivou papriku, česnek nakrájený na slabé plátky, kmín, pepř, majoránku, masox a 2 lžičky kremžské hořčice. Za občasného míchání necháme dusit dokud maso nezměkne. Když je maso měkké, přidáme sůl, kečup a voršestr. Zamícháme a pokud  je potřeba, zahustíme záklechtkou (voda+mouka).


Podáváme s bramboráčkama.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Harlekýn

Následující recept:

Rozinkové bulky

Svratecký guláš - diskuze

Další super masový receptík.Hovězí je mrazáku,nic mi nebrání ho vyzkoušet

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

77 %
34 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 44 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici