Recept: Sečuán
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Nevím sice co to je ani jak to vypadá,ale včera jsem to udělala na oběd.Tak kdo zná ten pravý tak snad promine.
Znám to jen z popisu manžela.Ve Švédsku to jedí pořád.
Na pánev dám lžící cukru,ohřeju,přidám lžíci citronové štávy,2 lžíce oleje a udělám tak teplý nálev.V něm podusím směs zeleniny-mrkev,zelí,porek,papriky.Pak to osolím a opepřím a dám do misky.
Na tu samou pánev potom dám opět olej a na něm podusím cibuli a orestuji zprudka maso.To jen osolím a opepřím a přidám lžíci hořtice.Nechám ho potom ještě podusit.Nemusí to mít hodně štávy.Nedolívám žádnou vodu,jen hlídám at se to nespálí a trošku té štávy tam je.
Pak se k tomu přidá ta zelenina a je to.My jíme s rýži,ale i s hranolkama to muže být super.
Fotogalerie
Předchozí recept:
POMAZANKA S KUřECIHO MASA
Následující recept:
Bolonské rohlíky
Sečuán - diskuze


Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
18 %
12 hlasů
0 %
0 hlasů
7 %
5 hlasů
57 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků