banner

Postup

Nevím sice co to je ani jak to vypadá,ale včera jsem to udělala na oběd.Tak kdo zná ten pravý tak snad promine.
Znám to jen z popisu manžela.Ve Švédsku to jedí pořád.
Na pánev dám lžící cukru,ohřeju,přidám lžíci citronové štávy,2 lžíce oleje a udělám tak teplý nálev.V něm podusím směs zeleniny-mrkev,zelí,porek,papriky.Pak to osolím a opepřím a dám do misky.
Na tu samou pánev potom dám opět olej a na něm podusím cibuli a orestuji zprudka maso.To jen osolím a opepřím a přidám lžíci hořtice.Nechám ho potom ještě podusit.Nemusí to mít hodně štávy.Nedolívám žádnou vodu,jen hlídám at se to nespálí a trošku té štávy tam je.
Pak se k tomu přidá ta zelenina a je to.My jíme s rýži,ale i s hranolkama to muže být super.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

POMAZANKA S KUřECIHO MASA

Následující recept:

Bolonské rohlíky

Sečuán - diskuze

Hmmm, udelam. aky kombinace primo pro me
Gábi,díky Tobě i manžovi za nápad.Zrealizuju.Musí to být dobrota.Masíčko a zeleninka,to je moje.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40