banner

Postup

Těsto
300ml mléka
50ml oleje
lžička cukru
lžíce soli
500g mouky
sušené droždí

Těsto je třeba kontrolovat a bud přidat mouku,nebo trošku vody.Tak jak u všeho.

Nápln-mleté hovězí podusit na cibuli,přidat stroužek česneku a celý rajský protlak.osolit,opepřit.Nedolívat vodu at to není řídké.Tak pěkně pomaličku dusit a hlídat at se to nepřipálí.Nechat vychladnout a přidat do masa nastrouhaný tvrdý sýr.
Potom plnit-bud rohlíky,nebo udělat rovnou závin.
Před pečením potřít vajíčkem do kterého jsem přidala trošku soli.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Sečuán

Následující recept:

Kuře "Jak ho máme nejradši"

Bolonské rohlíky - diskuze

Kde na ty recepty porad chodis? To je teda dobrota, manza ted nemuze tucne, tak nic tucneho nevarim..ale takovy rohlik bych si teda dala.
mnam tak to musim zkusit
Já snad už nebudu ani spát, další dobrota. Kdy je mám všechny vyzkoušet.Svýho manžílka pěkně vykrmuješ
vypadá to úžasně,to budeš mít doma zase brzo \"pořádného chlapa\"

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40