banner

Postup

2 větší pstruzi, 2 stroužky česneku, uzená slanina podle potřeby, 5-6 očištěných žampionu, sůl, olej.

umyté pstruhy osušíme, potřeme česnekem rozetřeným s trochou soli a nakrájíme na kousky. Na kovové jehly střídavě napichujeme kousek slaniny a hlavičku žampionu. Naplněné jehly osolíme a pečeme na rozpáleném oleji po všech stranách.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Telecí řízky s kaviarem

Následující recept:

sýrová pochoutka

Pstruh na jehle - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

76 %
35 hlasů

7 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 46 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici