banner

Postup

2 větší pstruzi, 2 stroužky česneku, uzená slanina podle potřeby, 5-6 očištěných žampionu, sůl, olej.

umyté pstruhy osušíme, potřeme česnekem rozetřeným s trochou soli a nakrájíme na kousky. Na kovové jehly střídavě napichujeme kousek slaniny a hlavičku žampionu. Naplněné jehly osolíme a pečeme na rozpáleném oleji po všech stranách.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Telecí řízky s kaviarem

Následující recept:

sýrová pochoutka

Pstruh na jehle - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40