banner

Postup

cca 2,5 kg jakéhokoliv masa vhodného na gril
5 velkých cibulí
1 velká palice česneku

marináda:1/4 l oleje,1/2 l piva,3 lžice solamylu,1 lžice ďábelského koření(já používám koření Thajský gril-není to tak ostré pro děti)2 lžičky sladké papriky,1 lžička kari koření(to většinou kvůli dětem nedávám),1 lžička pol.koření,sůl,pepř
-vše smícháme

Cibuli nakrájíme na silnější kolečka,česnek utřeme,smícháme s připraveným masem.
Zalijeme marinádou a necháme alespoň 1 den uležet.

Cibuli je možno dát na gril také-je vynikající.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

zapecene testoviny

Následující recept:

játra drůbeží

Pivní opojení na grilu - diskuze

Blani, díky
Mňami,mňami,v pátek vyzkouším.
a v čem to grilujete ?? já jen jestli ta cibule nepadá do ohně?? Já když grilujem ,jen potírám marinádou ,protože vše ostatní zaručeně odpadne
To je moc pěkný a vhodný receptík k tomu krásnému a teplému počasíčku !!!Jsme milovníci letního grilování,tak aspoň nějaká nová inspirace!

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

77 %
34 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 44 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici