banner

Postup

Tak jsem po dlouhé době na manžovo přání koupila. Akorát jsem úplně zapomněla, jak se dělají... Játra se musí nejdřív pečlivě očistit a zbavit všeho, co pak není dobré (ty játra tam nechte:-D) Zpěnit cibulku - hodně cibulky - a pak nechat orestovat játra, zasypat sl. paprikou, špetkou pepře, podlít jen trochou vody a přidat asi tak 1/4 kostky hovězího bujonu. Nechat podusit, občas promíchat. Dochutit solí samozřejmě až na konec, jinak ztvrdnou a nejsou k jídlu. Podávat s rýží nebo hranolkama. Nedělá se omáčka, tohle je jen něco jako čína plná železa... akorát ještě nejsou hotové, tak nevím, jak dnes budou chutnat....snad jo, tak všem ostatním dobrou chuť!

...jsou tak dobrá, že na manžu teda asi nezbyde..:-D

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pivní opojení na grilu

játra drůbeží - diskuze

Játra taky můžu na všechny způsoby
Játra miluju,ale manžel nemá rád,takže je dělám jen když ke mě přijede ségra,taky je má ráda.
Dělám to podobně jako ty

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40