banner

Postup

Jedná se o přírodní plátek masa s bramborem...Záleží na každém, zda zvolí kuřecí nebo vepřové.
Já osobně preferuji vepřové. Takže plátek masa naklepu,osolím a opepřím a položím na vetší kus alobalu. Potom okrájím tak jednu dve brambory a nakrájím je na plátky,které osolím a postupně jeden plátek po druhém pokládám na maso, dokud není schované a nebo dokud si nemyslím,že mi ty brambory uz stačí:) Navrch jen trochu másla,aby to bylo hezky omaštěné...celé to zabalím do alobalu.( Může se dát víc vrtstev-treba tak dvě)Položím na plech a dám tak na půl hodinky péct. (asi 180-200°C)
Je to vážne rychlovka a je to moc dobré..hlavně jedno balení- jedna porce. A abych nezapomnela...špinavé nádobí téměř žádné, protože hotové jídlo se jen položí na talíř a papá se z alobalu, kde je všechna šťáva...ten se pak jen zmačká a vyhodí..
Tak přeji dobrou chuť!

Sdílejte stránku

Oběd takřka bez námahy:) - diskuze

znám troch jinak

na vymazaný alobal sádlem poklademe syrové na kolečka nakrájené brambory(osolit). Na ně vepř. kotletu (opepřit, osolit), cibuli a plátky anglické. Nezdravé ale dobré
To vypadá dobře,vyzkouším.
já dělám podobné jen maso potřu polotučnou hořčicí pokladu cibulkou nakrájenou na kolečka ( červená nebo bílá) a pak vrším brambory
Taky výborné

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40