banner

Recept: Kuřecí maso, smetana, žampiony a BILE VINO

Postup

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky,nebo kostičky,nebo třeba kolečka:) Jak se vám líbí víc...dáme do misky a okořeníme. K tomuto receptu používám provensálské a italské bylinky(koření) + trochu worchesteru a soji a taky kapku oleje,aby se nám to spojilo...zatím odstavím do lednice a pokračuji v žampionech. Takže zpěním trochu cibulky a na to vysypu plechovku žampionů(nejdřív je propláchnu)a promíchám.Po chvilce podleju bílým vínem a dusím do měkka. Vínem nešetřím, protože to má pak skvělou chuť. Když jsou už podušené,tak přidám naložené maso a promíchám a opět podusím,zase přidám vínečko.(celkem mi na to padne tak asi 3-4 dc)No a nakonec,když už je maso hotové,tak zaliju smetanou na vaření a ono to udělá výbornou omáčku. Potom dochutit podle vašich chuťových pohárků...já osobně nedochucuji ničím.
No a příloha už je na vás...já ráda vařené brambory:)
Dobrou chuť.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Oběd takřka bez námahy:)

Následující recept:

jablečná bábovka

Kuřecí maso, smetana, žampiony a BILE VINO - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40