banner

Postup

Zase jsem přišla na něco nového.možná,že vy děláte běžně.
Měla jsem krásné uzenné filé z tresky.Normálně jíme na studeno,třeba na večeři.Ted mě napadlo udělat to na oběd.Dala jsem na pánev americké brambory a k tomu opíkat tu rybu.To tak krásně vonělo a brambory nasály tu uzenou chut.K tomu jsem ještě udělala teplou zeleninu a studený salát.Krásně jsem to dala Gabce na talíř.ta čuměla.Takové krásně vonavé jídlo i pro dietáře.Škoda,že mě nenapadlo to vyfotit.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pangasius v alobalu

Následující recept:

Kuřecí buchta

Nový objev - diskuze

A zkus třeba uzenýho lososa do teplých toustíku
Zase tady dráždíš naše chuťové pohárky????.Nápad je to fajn,vyzkouším.
to věřím,že čuměla,zní to totiž dobře
Hm, to zni dobre a musim se priznat, ze teple by me to taky nenapadlo..:)skvely tip..

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40