banner

Postup

4 porce
2 lanchmeaty dát předem aspoň na 2 hodiny do ledničky.
Z každé konzervy nakrájet 4 plátky.
Na alobal položit plátek lanchmeatu,potřít kečupem,přidat plátek sýra,rajče,papriku,cibulku,anglickou slaninu,zase plátek sýra a končíme plátkem lanchmeatu potřeným hořčicí.Alobal zabalíme a pečeme v troubě na 180st. 20 minut.Podáváme s chlebem nebo hranolky.
Dělala jsem dnes k večeři.Na stole během minuty zbyly jen čistě vylízané talíře.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Maskovaný idián

Lanchmeatová dobrůtka - diskuze

Aničko, my když v Hamé dostávali naturálie, brávali jsme si i ten Luncheonmeat, jednu dobu byl dobrý a pak začal být takový hnusný, řídký, plátky vůbec nedržely pohromadě. Je to už teda asi 5 let, co tam nejsme a nedostáváme naturálie a díky této zkušenosti jsme ho přestali kupovat úplně. Ale recept vypadá dobře, tak zase zkusím Lunch koupit.
lunchmeat jsem hamala coby trempík na vandrech u ohýnku
mňamka,vapadá to výborně a lančmít mám ráda
Aničko,to musí být opravdu moc dobré.
Pamatuju si,jak mi jako děcku chutnal.
To se dá ještě normálně koupit?Vyyzkoušela bych ten recept.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40