banner

Postup

4 porce
2 lanchmeaty dát předem aspoň na 2 hodiny do ledničky.
Z každé konzervy nakrájet 4 plátky.
Na alobal položit plátek lanchmeatu,potřít kečupem,přidat plátek sýra,rajče,papriku,cibulku,anglickou slaninu,zase plátek sýra a končíme plátkem lanchmeatu potřeným hořčicí.Alobal zabalíme a pečeme v troubě na 180st. 20 minut.Podáváme s chlebem nebo hranolky.
Dělala jsem dnes k večeři.Na stole během minuty zbyly jen čistě vylízané talíře.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Maskovaný idián

Lanchmeatová dobrůtka - diskuze

Aničko, my když v Hamé dostávali naturálie, brávali jsme si i ten Luncheonmeat, jednu dobu byl dobrý a pak začal být takový hnusný, řídký, plátky vůbec nedržely pohromadě. Je to už teda asi 5 let, co tam nejsme a nedostáváme naturálie a díky této zkušenosti jsme ho přestali kupovat úplně. Ale recept vypadá dobře, tak zase zkusím Lunch koupit.
lunchmeat jsem hamala coby trempík na vandrech u ohýnku
mňamka,vapadá to výborně a lančmít mám ráda
Aničko,to musí být opravdu moc dobré.
Pamatuju si,jak mi jako děcku chutnal.
To se dá ještě normálně koupit?Vyyzkoušela bych ten recept.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40