banner

Postup

6 porcí filé
pórek
šlehačka
sůl, kmín

Na dno pekáčku dát nakrájený pórek(větší část) na to položit osolené a okmínované porce filé,povrchu posypat zbytkem pórku a vše zalít šlehačkou.
Šupnout do trouby a tak 30 minut nechat zapéct.
Jako přílohu dávám bramborovou kaši.

Vyzkoušejte,je to rychlé a moc dobré.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Hnízda s kuřecím masem

Následující recept:

Pivní štrůdl

Filé na pórku - diskuze

díky za radu zrovna se chystám že budu dělat filé tak to můř¨žu hned vyzkoušet.
My to tak děláme bez pórku,ale děkuji za tip,určitě to tak bude mnohem lepšíPórek máme rádi

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40