banner

Postup

Potřebujeme pěkně prorostlý bůček
světlé pivo,sůl,2lžíce ostré hořčice a nějaké čerstvé bylinky

Z bůčku nakrájíme tenké plátky,jemně naklepeme,okraje nařízneme vložíme do marinády (do piva nasypeme sůl,nasekané bylinky a přidáme hořčici)a necháme v ledničce odležet,potom maso osušíme a prudce opečeme.Pak zvolna dopékáme a potíráme zbylou marinádou.



Nejlepší jen tak s chlebíkem:-)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Jogurtová buchta

Následující recept:

"Zalévaná" česnečka

Bůček na grilu - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40