banner

Postup

Potřebujeme pěkně prorostlý bůček
světlé pivo,sůl,2lžíce ostré hořčice a nějaké čerstvé bylinky

Z bůčku nakrájíme tenké plátky,jemně naklepeme,okraje nařízneme vložíme do marinády (do piva nasypeme sůl,nasekané bylinky a přidáme hořčici)a necháme v ledničce odležet,potom maso osušíme a prudce opečeme.Pak zvolna dopékáme a potíráme zbylou marinádou.



Nejlepší jen tak s chlebíkem:-)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Jogurtová buchta

Následující recept:

"Zalévaná" česnečka

Bůček na grilu - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

19 %
8 hlasů

77 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 43 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici