Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Brambory s boubami a slaninou

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
1 kg brambor,talířek hub,1 cibule,olej,20dkg anglické sl., strohanka, ml.pepř, sůl, petrželku, 2 vejce, 2 dl smetany.

Brambory uvařené ve šlupce necháme vychladnout pak nakrájíme na plátky. Na oleji zpěníme cibulku přidáme nakrájené na plátky houby a osmahneme. Rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Zapékací mísu vymažeme olejem a vysypeme strohankou, na dno poklademe polvinu prambor, na bě houby a slaninu, vše osolíme, opepříme a totéž ještě jednou. Pokapeme olejem a vložíme na chvilku do trouby. Pak polijeme ještě rošlehanými vejci s petrželkou a smetanou a pečeme, až zálivka ztuhne a na potrch zrůžovatí.

pro 4 osoby
autor: Stáňa    Poslední změna: 19.09.2007 10:03:29
Předchozí článek Oběd takřka bez námahy:) Další článek KUŘECÍ RARÁŠCI
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×