Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Ryba, kari, ovoce

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Ingredience:
4 kusy filé z tresky (každá asi 200 g),
šťáva z 1 citrónu,
1 červená cibule,
20 g másla,
1 banán,
1 konzerva ananasu,
1 jablko,
1 stroužek česneku,
sůl,
sojová omáčka,
kari,
2 lžíce smetany

Postup:
Filé omyjeme, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a osmahneme na másle. Banány nakrájíme na kostičky, ananas necháme okapat a nakrájíme na tenké proužky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme nadrobno. Ovoce smícháme s cibulí a přidáme prolisovaný česnek. Směs okořeníme solí, sojovou omáčkou a kari, nakonec vmícháme smetanu. Filé osolíme, dva kousky vložíme do zapékací misky a pokryjeme polovinou ovocné směsi. Na to položíme druhé dva kousky filé a pokryjeme zbytkem směsi. Pokrm pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

autor: silenkaa    Poslední změna: 09.08.2007 13:06:43
Předchozí článek Rybí filé s kokosovou omáčkou Další článek Chobotnice u táboráku
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×