Recept: Irské hovězí

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

600 g hovězího, malé pivo Guiness (dávám to, které zrovna mám doma), 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 větší mrkve, 6 sušených švestek bez pecek, olej, bobkový list, snítka tymiánu, pepř, hladká mouka, vývar

 

Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme česnek na plátky a orestujeme, směs vyjmeme a osmahneme maso dohněda, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme pivem a vývarem ve stejném množství. Přidáme připravenou cibuli s česnekem,mrkev na kolečka a veškeré koření. Po hodině dušení pod pokličkou na mírném ohni přidáme švestky a dodusíme bez pokličky do měkka a do zhoustnutí šťávy. Podáváme s bramborem.

autor: HankaŽ    Poslední změna: 07.11.2011 20:00:03
Předchozí článek Pikantní kotlety Další článek Matyášuv šleh
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce