Recept: Pangas za chvilku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Pangas filety

sůl

česnek

strouhanka

vejce

hl.mouka

olej

 

Filety z pangase omyjeme,osušíme a posolíme. Potřeme rozmačkaným česnekem a obalíme jako řízek v trojobalu. Smažíme do zlatova. Jako přílohu jsem dala bramborovou kašičku a jahodový kompot.

Celková cena jedné porce cca 30 kč



autor: lucie73    Poslední změna: 24.10.2010 14:09:53
Předchozí článek Kuřecí křídla v medové marinádě Další článek Moje zapečené brambory
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×