Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Králík po kanadsku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Králíka si rozdělím na jednotlivé porce,ty osolím,opepřím a vložím do pekáčku.Zaleju marinádou. 1 sklenička oleje 1 sklenička kečupu sladkého 1/2 skleničky kečupu pálivého sůl pepř chilli trochu worchestru trochu sojovky 2 větší nakrájené cibule
4 rozmačkané stroužky česneku
Marinádu si smíchám v misce.Lze i svařit(bez cibule). Peču cca 1,5 hodiny.Pokud je potřeba,podliju troškou vody. Maso si naložím aspoň 1 den dopředu.Podávám s knedlíky,rýží,těstovinami.
autor: tygřímáma    Poslední změna: 17.01.2010 08:24:39
Předchozí článek Králík na zelenině Další článek rychly segedin
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×