Recept: Jehněčí maso na švédský způsob
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Maso
sůl
2 pol. lž olej
10g cibule
10g sýra nastrouhaného
1 dcl mléka
nať
Maso pokrájíme na plátky , naklepeme, osolíme a vložíme do nádoby na pečenía podlijeme vodou, posypeme cibulkou a dáme péct. Během pečení pokapeme olejem,obrátíme a dopečeme. Potom polejeme sýrem rozmíchaným v mléce a necháme 5 min zapéct.
Předchozí recept:
Telecí plátky na leči
Následující recept:
STROUHANÁ KAKAOVÁ BUCHTA
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
15 %
6 hlasů
79 %
31 hlasů
5 %
2 hlasy
Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků