banner

Postup

Ovocná přesnídávka

1 kg ovoce
15 dkg cukru
1 vanilkový pudink nebo trochu Maizeny

Ovoce uvaříme v 0,5 l vody, rozmixujeme, přidáme cukr a pudink rozmíchaný ve 2 dcl vody. Nechat přejít varem, naplnit do sklenic a zavařovat 20 minut na 80 stupňů C.

Je možné vařit buď jednodruhové pyré - např. jen meruňkové a nebo různé kombinace - pak tvoří základ většinou jablka. Z 1kg ovoce výjde cca 9 skleniček. Pokud je ovoce sladší, nemusíme již přidávat cukr.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Jogurtový mls

Domácí ovocná přesnídávka - diskuze

Výborná moooc chválim a děkuji za recept

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40