Recept: Domácí ovocná přesnídávka
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Ovocná přesnídávka
1 kg ovoce
15 dkg cukru
1 vanilkový pudink nebo trochu Maizeny
Ovoce uvaříme v 0,5 l vody, rozmixujeme, přidáme cukr a pudink rozmíchaný ve 2 dcl vody. Nechat přejít varem, naplnit do sklenic a zavařovat 20 minut na 80 stupňů C.
Je možné vařit buď jednodruhové pyré - např. jen meruňkové a nebo různé kombinace - pak tvoří základ většinou jablka. Z 1kg ovoce výjde cca 9 skleniček. Pokud je ovoce sladší, nemusíme již přidávat cukr.
Předchozí recept:
Jogurtový mls
Následující recept:
Jarní hrášková polévka s vejcem
Domácí ovocná přesnídávka - diskuze
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
18 %
12 hlasů
0 %
0 hlasů
7 %
5 hlasů
57 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků