banner

Postup

Přibližně na 2 porce potřebujete:


100g jáhel


UM mléko z 290ml vody


1/2 mandarinky


2 sušenky Sunarka


vroucí vodu


Odvážené jáhly přesypeme do sítka a několikrát přelijeme vroucí vodou a poté vložíme do hrnce, kde spolu s mlékem a rozlámanými sušenkami vaříme do změknutí a zhoustnutí. Je to přibližně 15min.


Měsíčky mandarinky jsem zbavila slupky a rozmačkala šťavnatou dužninu, kterou jsem vmíchala do hotové kaše.


Anetce kašička moc chutnala, i když trochu bojovala s konzistencí, takže jí budu podávat až kousky trochu více natrénujeme.


Snad bude chutnat i vám :-)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

rychle kokosky

Anetčina jáhelná kaše, od 9 měsíců - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40