banner

Postup

Přibližně na 2 porce potřebujete:


100g jáhel


UM mléko z 290ml vody


1/2 mandarinky


2 sušenky Sunarka


vroucí vodu


Odvážené jáhly přesypeme do sítka a několikrát přelijeme vroucí vodou a poté vložíme do hrnce, kde spolu s mlékem a rozlámanými sušenkami vaříme do změknutí a zhoustnutí. Je to přibližně 15min.


Měsíčky mandarinky jsem zbavila slupky a rozmačkala šťavnatou dužninu, kterou jsem vmíchala do hotové kaše.


Anetce kašička moc chutnala, i když trochu bojovala s konzistencí, takže jí budu podávat až kousky trochu více natrénujeme.


Snad bude chutnat i vám :-)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

rychle kokosky

Anetčina jáhelná kaše, od 9 měsíců - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

24 %
16 hlasů

71 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici