banner

Recept: Jarní hrášková polévka s vejcem

Postup

Ingredience:
1 balíček mraženého hrášku
1,5 l zeleninového vývaru
2 lžíce másla
3 lžíce hladké mouky
6 křepelčích vajíček (nebo malých běžných vajec)
sůl a pepř

Příprava jídla:
1. Hrášek vařte v zeleninovém vývaru asi 15 minut doměkka. Nechte trochu zchladnout a propasírujte do misky. Vraťte do hrnce a prohřejte.

2. Z másla a mouky si připravte světlou jíšku, polévku s ní zahustěte a krátce povařte. Osolte a opepřete.

3. Na teflonové pánvi si z křepelčích vajíček připravte volská oka.

4. Polévku rozdělte na talíře a ozdobte vajíčkem.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Chobotnice u táboráku

Jarní hrášková polévka s vejcem - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici