Recept: Jarní hrášková polévka s vejcem
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Ingredience:
1 balíček mraženého hrášku
1,5 l zeleninového vývaru
2 lžíce másla
3 lžíce hladké mouky
6 křepelčích vajíček (nebo malých běžných vajec)
sůl a pepř
Příprava jídla:
1. Hrášek vařte v zeleninovém vývaru asi 15 minut doměkka. Nechte trochu zchladnout a propasírujte do misky. Vraťte do hrnce a prohřejte.
2. Z másla a mouky si připravte světlou jíšku, polévku s ní zahustěte a krátce povařte. Osolte a opepřete.
3. Na teflonové pánvi si z křepelčích vajíček připravte volská oka.
4. Polévku rozdělte na talíře a ozdobte vajíčkem.
Předchozí recept:
Domácí ovocná přesnídávka
Následující recept:
Chobotnice u táboráku
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků