banner

Postup

600g libovejsiho bucku,100g uzeneho syra,olej,0,3l piva(12),cibule,cesnek,strouhanka,nove koreni,ml.pepr,sul. Bucek nakrajime na porce asi 1cm silne,lehce naklepeme a osolime.Na oleji zpenime nadrobno nakrajenou cibuli,pridame maso,prudce opeceme po obou stranach.Pak mirne podlijeme vyvarem,pridame cesnek,nove koreni,ml.pepr a dusime domekka.Pred dohotovenim pridame lzici strouhanky a za staleho michani podlijeme pivem.Omacku dobre provarime.Porce bucku na taliri prelijeme stavou a posypeme strouhanym syrem.Podavame s brambory na jakykoliv zpusob.DOBROU CHUT!

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pleťová maska

Následující recept:

Půlnoční vánočka :o))

PIVOVARSKY BUCEK - diskuze

hm,vypadá to zajímavě
mňam

mňamka

já taky přijdu

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici