Strávila jste v pracovním nebo studijním procesu celé těhotenství, nebo jste pobývala na rizikovém těhotenství doma?

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Strávila jste v pracovním nebo studijním procesu celé těhotenství, nebo jste pobývala na rizikovém těhotenství doma? - diskuze

Vložit příspěvekČlanky s diskuzí
  • Já bych byla pracovala až do nástupu na mateřskou, ale s dvojčátky v bříšku mě paní doktorka poslala na nemocenskou po 28. týdnu (prý pro jistotu). Každopádně jsem nakonec byla ráda, protože to břicho bylo opravdu veliké a každodenní dojíždění do práce (cca 40 min autobusem tam a dalších 40 zpátky) by bylo opravdu náročné. Holky se pak narodily 37+5 :)
    KatkaBeranka   | 10.02.2011 08:31:39
    Reagovat | URL příspěvku
  • na mateřskou jsem nešla
    Pracovala jsem až den do porodu:-)
    monik   | 08.02.2011 18:46:24
    Reagovat | URL příspěvku
Vložit příspěvekČlanky s diskuzí

Poradna

Výsledky cytologie

| aksilE | 14.09.2021, 08:15

Dobrý den,
Je mi 26 let.

Děkuji moc za odpověď.


MUDr. Elena Peschoutová | Babyonline | 17.09.2021, 20:48
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Inzerce
×