Kurzy vaření pro děti a mládež - Kuchařské studio Vaření hravě

Kuchařské studio Vaření hravě pořádá kurzy pro děti navštěvující alespoň základní školu (od 6 do 16 let), ale i pro dospělé. Kurzy se konají na Myslbekově 29 v Brně Židenicích.

Kurzy pro děti jsou buď jednodenní, nebo i dlouhodobé. V kurzech se děti naučí vařit rozmanitá jídla studené i teplé kuchyně a to pod vedením profesionálních kuchařů.  Spolu s tím se naučí i základy servírování a způsobů stolování. Příště Vám tak budou moci uvařit chutný oběd.

Na kurzy pro dospělé můžete s sebou vzít i svou ratolest a využít tak příležitost uvařit si s dětmi chutné jídlo a užít si společné chvíle.

V létě pořádáme týdenní kurzy pro děti v Orlických horách, nebo příměstský tábor v Brně Židenicích.

Pro děti zajišťujeme i svozy do kurzů a to do vzdálenosti cca 15 km od Brna.

Více o činnosti našeho studia naleznete na www.varenihrave.cz

Kontakt

Kuchařské studio Vaření hravě
Myslbekova 29
615 00 Brno – Židenice
e-mail: klara.prochazkova@varenihrave.cz
tel.: +420 725 994 664

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Komerční sdělení

Kurzy vaření pro děti a mládež - Kuchařské studio Vaření hravě - diskuze

Poradna

Zvětšená děloha

| vs.sobotkova | 22.05.2018, 10:44

Dobrý den, paní doktororko,
chtěla bych se Vás zeptat, ohledně zvětšené dělohy. Můj doktor mi při poslední prohlídce řekl, že mám zvětšenou dělohu, jestli jsem už rodila, což ne. A pak tedy řekl, že je to v pořádku, ať se nebojím.
Hledala jsem si více informací ohledně zvětšené dělohy a jsem z toho znepokojená.
Mohla byste mi poradit, zda se raději ještě jednou nechat vyšetřit či vzít nějaké speciální odběry apod.?
Děkuji,
Veronika

Dobrý den, nevím, jak váš lékař přišel na to, že máte zvětšenou dělohu. Zda měřil velikost ultrazvukem či jen palpačně vyšetřoval. Pokud pouze vyšetřoval, pak je toto hodnocení velice subjektivní. Pokud měřil na UZ, pak je informace přesnější, nicméně pokud děloha jinak vypadá normálně, nejsou vidět myomy apod, pak není důvod se "pouze" velikostí znepokojovat.

MUDr. Veronika Ťápalová | Babyonline | 24.05.2018, 08:34
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Zavřít reklamu
Inzerce