banner

Vaření - nové reakce

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 47 393 příspěvků

@tygřímáma

středa

to věřím my si zase dáváme broskve se šlehačkou ,ale tu šlehačku šlehám domácí...bez cukru mňam...jahody ale asi koupím jsi mě navnadila

Upečem si kuře

Co vidíš? Kuře! No tak vidíš. :)))

Upečem si kuře

Taky jsme ho dlouho neměly
@Markytánka11

dušené kotlety s kapií a okurky

Né,já tušila podobný postup.Díky moc,sbíhají se mi sliny.Tvůj manžel má doma poklad
@nadule1

Čtvrtek

Kubík ví,co je dobré
@tygřímáma

dušené kotlety s kapií a okurky

jednoduše, podusím cibulku do tmava na tom osmažím kotlety, osolené opepřené a až je maso poloměkké vytáhnu, zahustím, přecedím a kapií a okurky přidám nakrájené..plus hořčice...čtvrtečka bujonu....asi jsi myslela, že to tím plním co...
@tygřímáma

Čtvrtek

Kubík na ní ujíždí hrozně.

Čtvrtek

Vy jedete teď v rajský?

čtvrtek

já jí snad taky někdy koupím, všichni ji chválíte :-)
@Honafa

čtvrtek

No je to strašný... viz příspěvěk výše... ale co bych tomu chuďátku nebohýmu pod vlivem antibiotik nedopřála, že?
@nadule1

čtvrtek

Už zas.Z tebe by měli v Pelíškach radost.

čtvrtek

Hi taky jí mám doma, že bych se opičila? Ba ne... zítra jsem dětem slíbila rajskou - už jí chtějí zase...
@Honafa

středa

Gábi,nejvíc jsme si pochutnaly na těch jahodách.Já je neměla snad 100 let.

čtvrtek

středa

To co Cukřík jsme měli na oběd doma.Jinak u vás same mnamky.

čínský zelí

už nic-naši makrtibiotici ho jedli každý den.Ja ho mám ráda jako salát s jablíčkem a tatarkou.

krém na dort

Poradila bych ti taky ty paříské kostky-u nás už párkrát ten recept zabodoval.Jinak já jim tvarohové krémy.Ja jsem posedlá tvarohem a dávam ho všude kde mužu.Na slano i na sladko.
@antara

krém na dort

Tohle bych poradila i já.

pórek

Kořínky vyhodím a první horní listy.Pak ho rozdělím na bílou a zelenou čast.Ze zelené spíše vařím a bílou dávam na chleba atd.Porék je u nás dost drahý a celkem luxusní zboží.Moc často ho nemáme.A ještě ,abych ho pulku vyhodila -to né.

pórek

celý pórek,nevyhodím nic, jen ty jemné koříky

pórek

Já tu světlou část a trochu zeleného pro barvu, ale snažím se co nejméně. Ani nevím proč :D
@antara

krém na dort

Tak já to asi zkusím nejdřív nanečisto :D Když už u toho taky tak slintám :D

pórek

používám světlou i zelenou část :) Ale nekonzumuju ty zelený listy celý, krájím je jen tak do půlky..

krém na dort

Já dělala tenhle a je opravdu výborný, lehký... s těma máslovejma se to nedá srovnat. Jen to není tak hustý, takže spíš menší vrstvu, aby to pak nevytejkalo. http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/moucniky/=/v/4307
@veverka77

krém na dort

Tak aspoň máš inspiraci na pečení o víkendu
@antara

krém na dort

Úplně mi tečou slinyMiluju pařížskou šlehačku

pórek

Já jsem nedávno dělala pórkovou polívku a přemýšlela jsem,kam až můžu řezat

čínský zelí

Saláty,přidávám do číny.

pórek

Tygři používají bílou i zelenou část.Porek milujem

to je dobrota

Pro mamku

mňam

středa

tak já bych si dala to cukříkovo

čtvrtek

to možná budu péct na pátek

krém na dort

jestli miluješ pařížskou šlehačku, tak můžeš udělat pařížské kostky ve formě dortu: http://www.recepty.cz/recept/parizske-kostky-12334 Ty jsou mňamkaAnebo peču sachr, ten chutná snad každému

krém na dort

Já dorty taky moc nemusím... právě kvůli těm krémům. Honza miluje hutné, máslové krémy, takže dělám ořechový - máslo, cukr, mleté ořechy a naředím to trochou mléka nebo smetany. Pokud chci něco lehčího, míchám šlehačku s tvarohem. A mně, milovnici čokolády chutná i čokoládový krém s rozdrcenýma sušenkama (třeba Bebe) - smetana na šlehání se uvede do varu, pak se v tom rozmíchá čokoláda na vaření, nechá se to trochu schladnout a zamíchají se do toho ty drobky z nalámaných sušenek.
@Zuzbr

Vidis kuskus jsem Vasikovi jeste nezkousela, tak mam zitra taky vymysleno co varit, diky :)
@antara

teda ty mi děláš chutě.Já sice rýžový nákyp nemusím,ale ty chutě se mi zbíhají.Udělám ho zítra a nají se i MatyJá dneska udělala kuskus a k tomu dostal ze skleničky zeleninový příkrm.Taky do docela baštil.

středa

Jé sranda - my je měli k obědu :))

krém na dort

naposledy jsem dělala dort s karamelovým krémem podle tohoto receptu http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/moucniky/=/v/3958 jen jsem ho nastavila karamelovým pudinkem, aby nebyl tak sladký a všem to moc chutnalo. A musím říct, že dorty nijak moc nemusím, máslové vůbec.
@Zuzbr

tak dneska jsem mu udělala rýžový nákyp. Uvařila jsem kulatozrnnou rýži opravdu hodně na kaši, smíchala s bílým jogurtem a nastrouhaným jablkem, trošku osladila a dala zapéct do trouby a musím říct, že baštil, až se mu dělaly boule za ušima

kozi syr

měla jsem jednou mazací, ale ten mi dost smrděl, manželovi kupodivu chutnal, ale tvrdý kozí sýr mi chutná, na toust s medem a ořechy a ledový salát
@Gigi

Jo byly dobrý, jen to musím příště zapíct nejdřív trochu zespodu, bylo to málo křupavý.

Taky budeme mít něco takového

slintám

to je dobrota

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
26 hlasů

70 %
72 hlasů

5 %
5 hlasů

Celkem hlasovalo 103 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici