banner

Celkem 4 příspěvky

Zobrazit příspěvky podle:
Já mám ještě jiný fígl, který jsem vyčetla. Taky obalím dvakrát a potom na jednu minutku strčím do mrazáku a taky nevyteče!
:-) zvláště ta poznámka je vtipná, děkuji za ten normální sýr, přemýšlela jsem, že obalím 2x, teď to mám potvrzeno i od praktika
Já obalovaný sýr klasický nedělám - vždy mi vyteče a navíc mi vadí, jak se při konzumaci \"táhne\". Dělám ho tak, že ho nahrubo nastrouhám na struhadle, spojím vajíčkem a dělám placky (\"karbanátky\"), které obalím ve strouhance a smažím. Nikdy nevyteče a navíc se líp jí - netáhne se...
Tenhle fígl znám,prozradil mi ho kamarád,který dělá kuchaře v hospodě.
Funguje naprosto spolehlivě

Vybraná anketa

Kdy strojíte stromeček?

3 %
3 hlasy

0 %
0 hlasů

7 %
6 hlasů

65 %
56 hlasů

0 %
0 hlasů

24 %
21 hlasů

Celkem hlasovalo 86 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40