banner

Celkem 4 příspěvky

Zobrazit příspěvky podle:
Já mám ještě jiný fígl, který jsem vyčetla. Taky obalím dvakrát a potom na jednu minutku strčím do mrazáku a taky nevyteče!
:-) zvláště ta poznámka je vtipná, děkuji za ten normální sýr, přemýšlela jsem, že obalím 2x, teď to mám potvrzeno i od praktika
Já obalovaný sýr klasický nedělám - vždy mi vyteče a navíc mi vadí, jak se při konzumaci \"táhne\". Dělám ho tak, že ho nahrubo nastrouhám na struhadle, spojím vajíčkem a dělám placky (\"karbanátky\"), které obalím ve strouhance a smažím. Nikdy nevyteče a navíc se líp jí - netáhne se...
Tenhle fígl znám,prozradil mi ho kamarád,který dělá kuchaře v hospodě.
Funguje naprosto spolehlivě

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici