banner

Celkem 6 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:

květák

je to výboný zlepšovák
Super nápad, akorát já mám ten květák vždycky nějaký měkkčí, tak ho budu muset během vaření hlídat, ať se nepřevaří, abych z něho během tohoto obalování neudělala mozeček.
taky tak delam
z toho květáku bude ale fašírka, nebo ne? já to teda vyzkouším

Jak ještě snadněji..=oD

Já ještě to vajíčko dám do zavírací dózy a ty květáky či lampiony tam zavřu,zaklepu a též přendám do sáčku se strouhankou..
dělám to taky tak, je to fakt super a nikde binec.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici