banner

Celkem 6 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:

květák

je to výboný zlepšovák
Super nápad, akorát já mám ten květák vždycky nějaký měkkčí, tak ho budu muset během vaření hlídat, ať se nepřevaří, abych z něho během tohoto obalování neudělala mozeček.
taky tak delam
z toho květáku bude ale fašírka, nebo ne? já to teda vyzkouším

Jak ještě snadněji..=oD

Já ještě to vajíčko dám do zavírací dózy a ty květáky či lampiony tam zavřu,zaklepu a též přendám do sáčku se strouhankou..
dělám to taky tak, je to fakt super a nikde binec.

Vybraná anketa

Kdy strojíte stromeček?

4 %
3 hlasy

0 %
0 hlasů

7 %
6 hlasů

65 %
54 hlasů

0 %
0 hlasů

24 %
20 hlasů

Celkem hlasovalo 83 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40