banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 575 příspěvků

Když margarín -tak jaký?

jenom klasickou ramu a nejradeji tu kulatou...

Když margarín -tak jaký?

margarín nekupujem.pomazánkový másla mám některý oblíbený značky, ale z hlavy nevím jaký. kupuju jedině neochucený, bez příchuti nebo jak se to jmenuje.máslo kupujem nejčastěji nějaký to farmářský..a když musíme nakupovat tady u alberta, pak jedině máslo od madety, páč ostatní másla, co tu maj, jsou z dovozu z polska a kdoví odkud. naše spotřeba másla není nijak závratná, tak si to můžem dovolit.

Když margarín -tak jaký?

U nás Rama, na pečení používám Heru.Máslo kupuju především podle ceny. Bohužel.
@Zuzbr

Když margarín -tak jaký?

mám to stejně jako ty

Když margarín -tak jaký?

Máslo buď z Gran Moravie nebo v řeznictví, tam vozí domácí z nějaké farmy.Margarín nesmí přes práh.

Když margarín -tak jaký?

zpravidla co je v akci :-)

Když margarín -tak jaký?

Kupuji jen Perlu máslovou, nebo s vitamíny,nebo teď vyšla nová Perla s farmářským máslem a ta nám všem chutnala.

maslo

se klidně stav mám v mrazáku, mamka se ho naučila dělat, ale používáme spíš na na pečení, nebo jako přepuštěnou formu na pomaštění koláčů a buchet, jinak na jídlo jako takové není, ale je absolutně bez éček a jakýkoliv konzervantů
@Honafa

Dort, co se musí uležet a navíc se dobře převáží

Milý Honafáčku, přesně čokoládový dort jsem si nakonec vybrala, nezávisle na Tobě. Taky s tím, že šlehačku našlehačkujeme až u našich.

Dort, co se musí uležet a navíc se dobře převáží

Ja jsem ted vezla na chalupu chessecake a přežil.Vezla jsem i paj-to je linecké,náplň a zase linecké a ten taky přežil a čím byl starší tím byl lepší,uleženější.Jinak myslím,že i můj čokoládový se dá převážet-Udělám kakaový korpus,formu vystelu folii, vrátím tam korpus,potom ho proleju uvařenou čokoládou s trochou šlehačky,nechám v té formě přes noc,nebo i druhý den,pak vyndám a nazdobím jen šlehačkou,to by jste mohli až u vašich.
@Honafa

maslo

jogurtovac mam taky,ale to trva.tady treba dopecu neco v troube,pak to tam strcim a necham \"dojit\".tohle mi tu poradil Zajic,taky dela.hodi do perin a je to.se to teplem udela samo fakt.me to nestesti jedi,,jsou zvykli a ja snidam kazde rano jogurt s kokosem,ovesnejma vlockama a jablkama taky.i Milan to ji hodne.takze u nas to jede fakt ve velkem..
@Andrea81

maslo

Před 3-5 lety se mi to taky vyplatilo,ale ted už to děti nejí.Raději něco z tvarohu.Ja ,když jsem dělala jogurty tak z tatra mlíka z obyčejného mi nechutnali.Ty jsi dobrá,že to děláš bez jogurtovače.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

9 %
6 hlasů

54 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 70 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40