banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 591 příspěvků

@amalie2011

Dort pro ročňáka

jasan - nebát se toho:-)...první narozky jsou jedny! :-D

Dort pro ročňáka

jabka kiwi, jahody banany, hrusky, mandarinky..mel tam vsechno..

Od čeho začít?

jako male dite jsem trenovala na cinsko indicke kuchyni ..a experimenty byly odpousteny a pripusteny a ryzi ci nudle jsem k tomu zvladla normalne

Od čeho začít?

zacala bych tim ze bych se naucila uvarit brambory, testoviny, ryzi - omacku v polotovaru nebo kus masa (sekana atd) se da koupit vzdycky...pak asi pripravu masa - obalit, okorenit, hodit na panev... pak jednoduche omacky...a stejne asi nejlip koupit kucharku

Od čeho začít?

Já začala špagetama.Pak čína a takové ty všechny zeleninovo masové pánve.Nepečené dorty - tiramisu zvládá MaruškaSmažené - ať nedělá tvarůžky, to chce už velkou smažící a obalovací zkušenost a každá chyba je potrestána velkým smradem.Nebo zapečené těstoviny, brambory.Bude léto, můžou opékat buřty

měké maso

@moninif

Od čeho začít?

Ptala se holek ve třídě co má uvařit.Celý den to řešily a potom z ní vypadlo,že koupila mleté maso.Tak radily znova.Jenže ona skoro nic nejí-zelenina blé,rýže blé...tak se ji radilo špatně.Mě proto zajímalo co by jste poradili vy.

Od čeho začít?

a musí umět vařit
@Honafa

Od čeho začít?

Moje první jídlo bylo právě taky to kuře.
@zanlena

Od čeho začít?

Když nad tím více přemýšlím taky jsem začala pečeným kuřetem.Tenkrát měla jsem 14 a naši jeli na víkend s jogou a ja zůstala sama s 2 letou segrou a s kamarádkou,nabrnkly jsme si v lese kluka z Prahy,byl tu na nějakém sportovním turnaji a já jsem upekla kuře a dala jsem tam 2 kostky másla a to bylo hnusné,plavalo to v tom másle,bléé.Poučila jsem se a příště už upekla lepší.

Od čeho začít?

Začala bych pečeným kuřetem, pečeným vepřovým masem, třeba francouzskými brambory, nějakou omáčkou na těstoviny,smaženým květákem nebo řízky, pak polívky a klasické omáčky.

měké maso

no vidíš, nakonec budeš skvělá kuchařka, s tou krkovicí jsi mi hned udělala chutě

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s

25 %
24 hlasů

71 %
69 hlasů

4 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 97 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici