banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 589 příspěvků

@ŠárkaBil

Dort pro ročňáka

zkus se podivat treba po mangku,nebo zkus ruzne druhy melounu...ne dodortu,ale jemu jen tak ke svacince

Oběd

V rozmezí půl dvanácté až skoro druhé hodiny. Podle plánů Ale když není oběd vůbec nehroutíme se.
@Liberte

Dort pro ročňáka

To jo to je super, když můžeš dávat sezónní ovoce. V tuhle roční dobu je to ale naprd. Vašík je zatím fakt na jablkách a banánech. Ale do toho dortu to dám - sní toho stejně trošku...
@ŠárkaBil

Dort pro ročňáka

tak to aspon zjistis...ale asi by se uz na neco projevil...ja nasim davala vetsinu ovoce uz od 7 mesicu,akorat zacinala sezona a tudiz bylo nejjednodusi kupovat ci dostavat prave cerstve ovoce..
@Liberte

Dort pro ročňáka

no to právě zatím nevím...

Oběd

Vařím tak, abych měla mezi 11.30 a 12.00 vařeno. Většinou to klapne. Pokud ne, nedělám z toho tragédii.
@Liberte

ovocno masovy tyden

Nivu s hroznem jsem zkoušela, to je dobré, i s mandarinkou. Zbytek je pro mě trošku novinka, tak vyzkoušíme... díky za tipy.
@IvetJas

ovocno masovy tyden

doporucuji vyzkouset balkansky syr a nebo nivu s cervenym melunem, nebo treba nivu s hroznovym vinem a vlaskym oriskem..a hermelinove typy s jablkem a pomerancem ci sladkym grepem apod...je to osvezujici a vynikajici a meloun prave s balaknskym syrem je proste super svacina a jeste do toho dat kukuricne lupinky..nenechat je uplne zmeknout,proste nasypat ,promichat a za krupava jist a mas silene sytici studenej obed
@Liberte

ovocno masovy tyden

Hmm, tak to zní zajímavě, musím pak vyzkoušet.
@IvetJas

ovocno masovy tyden

ja miluji v lete kureci restovane do krupava,pikantni...dam si dost chilli...a cele pak dusene na platcich melounu..proste uzasne..a ja vubec od mala rada varim maso s ovocem..krehke maso...jako 1.jidla jsem prave delala indickou a asijskou kuchyni s ovocem a nejak mi to zustalo,pokazde to chutna jinak,pokazde je to vyborne..ja i syry jim sovocem..to je pekne podbarvuje,zelenina je podle me desne tlumi
@Liberte

ovocno masovy tyden

Náš tatínek jí ke všemu rohlíky, i když tam už nějaká jiná příloha je. Oni u nich třeba brambory nejsou jako příloha, ale prostě zelenina, takže je tak zvyklý... Alex ho v tom začíná napodobovat, což je srandovní, když si vymáchá rohlík v jídle a pak kousne třeba do opačné strany ale jí taky hodně, takže brzo těch rohlíků budeme potřebovat na den tak 15 - 20

Oběd

Taky nesnáším přesné obědy. Naši kvůli tomu omezovali vše, výlety a tak. Prostě to bylo odpoledne, až se navařilo, najedlo, umylo nádobí pak se pokazilo počasí a nešlo nikam. Alexovi se to snažím dodržovat, aby něco v tu dobu jedl. Většinou teplé jídlo, ale pokud jsme pryč, vyřešíme to i jinak. Já jím podle hladu, buď s ním nebo až se mi chce. Chlap si často to obědové jídlo dá už ráno a pak jí až někdy později odpoledne nebo si dá během dne malou sváču a pak jí zase večer velké...

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s

24 %
23 hlasů

71 %
67 hlasů

4 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 94 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici