Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 584 příspěvků

rohliky bez pekarny

pokud nechces extra cekat a patlat se s kynutym,kup si sebou misku kysku..stoji kolem 100 kc a dokud nebyla pekarna,delala to pekne za me...proste testo na rohliky splacas nejak dokupy,uz v te misce,nechas to pekne vykynout..otevre se viko,prohnetes,zavres a nechas zase do otevreni vika a pak zpatlas rohliky dle vyberu z receptu..a peces...
@tygřímáma

rohliky bez pekarny

maji obycejnou psenicnou hladkou mouku, pak jsem videla tusim jeste kukuricni. Polohrubou a hrubou neznaji, drozdi susene 100% a cerstve snad taky sezenu, uz jsem se i nazev naucila, kdybych se ocitla v obchode bez `Ahmeda
@sazicka

rohliky bez pekarny

prevazet pecivo nebo i polotovar na 6 tydnu bude problem, cestujeme s velkym limitem ale i tak mame problem se do nej vtesnat. Vozime hodne kosmetiky pro rodinu a tuny cokolady, krome toho ja beru male plenky, tam maji hnusne, atd….

rohliky bez pekarny

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300011-kdyz-pecu-chleba/Tyhle housky jsem dělala poprvé v životě, povedly se a moc nám chutnají. Jiné jsem zatím nedělala.Je to tam polopatě ukázané. Jsem blondýna a dala jsem to. Tak jukni a uvidíš.Jen bych se bála, abys tam sehnala dobrou mouku a kvasnice. Co si je udělat doma a zamrazit, nebo třeba udělat jen polotovar a pak zamrazit a převézt?

rohliky bez pekarny

Pavlo, každé kynuté těsto lze udělat i bez pekárny. Koukni do zdejších receptů a můžeš zkoušet.Asi blbý dotaz - jak je to v Egyptě s hladkou moukou a droždím?

zítra budu péct dort

Je úžasný. Držím palce.
@Courtney

zítra budu péct dort

dík
@zuzka83

zítra budu péct dort

recept přímo jako takový nemám, dělala jsem korpus podle receptu z Bolu http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/dorty/=/v/4778 , pak jsem udělala krém ze dvou šlehaček, dvou tvarohů a ztužovače, rozkrojila korpus, dala jsem vrstvu krému, na to jahody, zase krém, přiklopila druhým plátem, pomazala okolo a po vrchu, na vrch jsem naskládala jahody, kolem jsem to oblepila těma plátkama mandlí, a ten vrch jsem přelila želatinou, ale být to nemusí, já jsem s tím cestovala na chatu, tak jsem chtěla, ať ty jahody na vrchu vydrží pěkné :-)joa ještě jsem ty korpusy mázla lehce rybízovou marmeládou, aby byly takové vláčnější, ani moc cítit to tam nebylo měla jsem ho asi za hoďku hotový celý a moc chutnal

zítra budu péct dort

ten první je úžasný, přeji ať se povede

zítra budu péct dort

ja na ty dorty taky moc nejsem, ale upekla jsem jen piskotovy korpus, prorizla - namazala jahodovou marmeladou a potrela zakysankou s cukrem, a na vrch jsem dala pokrajene jahody a zalila zelatinou a bylo to rychly a dobry
@Courtney

zítra budu péct dort

hmmm..dáš mi recept? že bych si ho prohlídla
@Courtney

Mléčná bílkovina

Ale je tam sušená syrovátka to mě zarazilo. Jen se ale ptám, nerozumím tomu.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici