Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce
Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 2 589 příspěvků
rohliky bez pekarny
prevazet pecivo nebo i polotovar na 6 tydnu bude problem, cestujeme s velkym limitem ale i tak mame problem se do nej vtesnat. Vozime hodne kosmetiky pro rodinu a tuny cokolady, krome toho ja beru male plenky, tam maji hnusne, atd….rohliky bez pekarny
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300011-kdyz-pecu-chleba/Tyhle housky jsem dělala poprvé v životě, povedly se a moc nám chutnají. Jiné jsem zatím nedělala.Je to tam polopatě ukázané. Jsem blondýna a dala jsem to. Tak jukni a uvidíš.Jen bych se bála, abys tam sehnala dobrou mouku a kvasnice. Co si je udělat doma a zamrazit, nebo třeba udělat jen polotovar a pak zamrazit a převézt?rohliky bez pekarny
Pavlo, každé kynuté těsto lze udělat i bez pekárny. Koukni do zdejších receptů a můžeš zkoušet.Asi blbý dotaz - jak je to v Egyptě s hladkou moukou a droždím?zítra budu péct dort
Je úžasný. Držím palce.zítra budu péct dort
recept přímo jako takový nemám, dělala jsem korpus podle receptu z Bolu http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/dorty/=/v/4778 , pak jsem udělala krém ze dvou šlehaček, dvou tvarohů a ztužovače, rozkrojila korpus, dala jsem vrstvu krému, na to jahody, zase krém, přiklopila druhým plátem, pomazala okolo a po vrchu, na vrch jsem naskládala jahody, kolem jsem to oblepila těma plátkama mandlí, a ten vrch jsem přelila želatinou, ale být to nemusí, já jsem s tím cestovala na chatu, tak jsem chtěla, ať ty jahody na vrchu vydrží pěkné :-)joa ještě jsem ty korpusy mázla lehce rybízovou marmeládou, aby byly takové vláčnější, ani moc cítit to tam nebylo měla jsem ho asi za hoďku hotový celý a moc chutnalzítra budu péct dort
ten první je úžasný, přeji ať se povedezítra budu péct dort
ja na ty dorty taky moc nejsem, ale upekla jsem jen piskotovy korpus, prorizla - namazala jahodovou marmeladou a potrela zakysankou s cukrem, a na vrch jsem dala pokrajene jahody a zalila zelatinou a bylo to rychly a dobryzítra budu péct dort
hmmm..dáš mi recept? že bych si ho prohlídlaMléčná bílkovina
Ale je tam sušená syrovátka to mě zarazilo. Jen se ale ptám, nerozumím tomu.zítra budu péct dort
hm ty musí být dobréMléčná bílkovina
Hera je z rostlinného tuku, takže ta ji nemáSouvisející články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s
27 %
23 hlasů
69 %
59 hlasů
5 %
4 hlasy
Celkem hlasovalo 86 unikátních návštěvníků