Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce
Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 2 589 příspěvků
Kam se na mě hrabe Hruška
casto:D sekana z globusu:D:D tu mame nejradej... ale jinak knedliky, zeli-jak ty..Další lever
ja nevim co to jejako na hnilicku,na mekko,na tvrdo vim a delavame bezne k snidani dle chuti...do vody a presne dle casu varu mame..vyjidame ze skorapky ve stojanku lzickou,a prikusujeme chleba s maslem a zeleninuKam se na mě hrabe Hruška
hotovy knedlik,gnochi apod kupuji bezne,stejne jako zeli, sekanou ne,na to nemam zaludek a odvahu...ale v lidlu si kupuji mrazene rizky,steaky ,syry,filety,kulicky,cevapyrohliky bez pekarny
takze plus minus autobus, zadne uplne presne mereni, to je jako u vareni, jaj, to je moje slaba stranka... ....prave proto radsi pecu,ze tam se vse odvazi, odmeri....no nic no, nez byt mesic a pul na sladkem pecivu tak budu patlat a patlat az z toho bude neco pozivatelnehorohliky bez pekarny
vaha tam uz je, pac jednu jsme predloni darovali tchyni a jednu svagrove. Ja tam kazdy rok neco donesu, doplnim, letos to budou formy na muffiny, na ty tam ingredience sezenu na kazdem rohuDalší lever
nedělám :-D Nenapadá mě nic, kam bych to dávala...Další lever
No vidíš, já to dělala ve víru s octem. A přiznám se, že jen jednou. Někdy to musím zkusit podle tebe. Díky za tip.rohliky bez pekarny
Hele, receptů rohlíků je tady dost, ale jestli tam není ani váha, tak si s sebou vem nějakou měrku, abys věděla, kolik čeho. Víš, když si doma vyzkoušíš, že Ti to chodí z půl kila mouky, tak si taky zkusit, kolik je to třeba lžíc nebo tak něco.Další lever
No vidíš a já tam dělám vír. Ocet nedávám. Zkusím to příště bez víru :))Další lever
dělám bez octu, dávám ho do vroucí vody a povařím, já nemám ráda moc tekuté, tak dýl :-) dávám ho prve do naběračky a tu pak ponořím do vodyDalší lever
Umím už mnoho let, dělám v octu.rohliky bez pekarny
Pavli žádná věda.Na pul kg mouky půl droždí,lžička cukru,lžička octa nebo jiné kyseliny.Sul.A nějaká tekutina tu poznáš od oka.Začni na 250ml a bud přidat nebo ubrat.Tekutina je třeba voda,jogurt,kefír,cokoliv.To je základ.A pak nějaký tuk-olej,sádlo,máslo.Čím víc tím líp ,tím chutnější těsto.Stačí třeba plátek másla,ale klidně i deci oleje.Tuk dělá chut.No a pak stačí spatlat,aby to mělo konzistenci kynutého těsta.Vždy můžeš přidat mouku nebo tekutinu.Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s
27 %
23 hlasů
69 %
59 hlasů
5 %
4 hlasy
Celkem hlasovalo 86 unikátních návštěvníků