Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 2 580 příspěvků
rohliky bez pekarny
Lucko, oni neznaji ani kuchynskou vahu, natoz robot...
rohliky bez pekarny
ja bych si pro sichr jeden pytlik suseneho drozdi vzala s sebou, taky jsem delala podle receptu co sem davala Sazicka a chutnali..nemaji treba v manzelove rodine kuchynsky robot? ze by sis usetrila praci pri hneteni?rohliky bez pekarny
rychlomisku nepotrebuju, na to mam svuj trik s troubou, plus tam bude tak 50 stupnu, takze o kynuti se nebojim, spis nemam zkusenost jak dlouho to testo propracovavat, priznam se kynute delame jen na pizzu a tam to nemusi byt nejake extra...
rohliky bez pekarny
pokud nechces extra cekat a patlat se s kynutym,kup si sebou misku kysku..stoji kolem 100 kc a dokud nebyla pekarna,delala to pekne za me...proste testo na rohliky splacas nejak dokupy,uz v te misce,nechas to pekne vykynout..otevre se viko,prohnetes,zavres a nechas zase do otevreni vika a pak zpatlas rohliky dle vyberu z receptu..a peces...rohliky bez pekarny
maji obycejnou psenicnou hladkou mouku, pak jsem videla tusim jeste kukuricni. Polohrubou a hrubou neznaji, drozdi susene 100% a cerstve snad taky sezenu, uz jsem se i nazev naucila, kdybych se ocitla v obchode bez `Ahmedarohliky bez pekarny
prevazet pecivo nebo i polotovar na 6 tydnu bude problem, cestujeme s velkym limitem ale i tak mame problem se do nej vtesnat. Vozime hodne kosmetiky pro rodinu a tuny cokolady, krome toho ja beru male plenky, tam maji hnusne, atd….rohliky bez pekarny
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/213562260300011-kdyz-pecu-chleba/Tyhle housky jsem dělala poprvé v životě, povedly se a moc nám chutnají. Jiné jsem zatím nedělala.Je to tam polopatě ukázané. Jsem blondýna a dala jsem to. Tak jukni a uvidíš.Jen bych se bála, abys tam sehnala dobrou mouku a kvasnice. Co si je udělat doma a zamrazit, nebo třeba udělat jen polotovar a pak zamrazit a převézt?
rohliky bez pekarny
Pavlo, každé kynuté těsto lze udělat i bez pekárny. Koukni do zdejších receptů a můžeš zkoušet.Asi blbý dotaz - jak je to v Egyptě s hladkou moukou a droždím?
zítra budu péct dort
Je úžasný. Držím palce.

zítra budu péct dort
recept přímo jako takový nemám, dělala jsem korpus podle receptu z Bolu http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/dorty/=/v/4778 , pak jsem udělala krém ze dvou šlehaček, dvou tvarohů a ztužovače, rozkrojila korpus, dala jsem vrstvu krému, na to jahody, zase krém, přiklopila druhým plátem, pomazala okolo a po vrchu, na vrch jsem naskládala jahody, kolem jsem to oblepila těma plátkama mandlí, a ten vrch jsem přelila želatinou, ale být to nemusí, já jsem s tím cestovala na chatu, tak jsem chtěla, ať ty jahody na vrchu vydrží pěkné :-)joa ještě jsem ty korpusy mázla lehce rybízovou marmeládou, aby byly takové vláčnější, ani moc cítit to tam nebylo měla jsem ho asi za hoďku hotový celý a moc chutnalzítra budu péct dort
ten první je úžasný, přeji ať se povedeSouvisející články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
15 %
4 hlasy
77 %
20 hlasů
8 %
2 hlasy
Celkem hlasovalo 26 unikátních návštěvníků