banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

tak jsem koukla na net - diskuze

38 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
a pry je dneska den cokolady. To je, pane, tema do teto rubrikyTak co? Jste cokoladovi znalci? Ja se priznam, ze klidne zdlabnu tabulku figara za 16 Kc a nijak me to neurazi. Ne, ze by mi nejely svycarske, co obcas doveze tatinek ze sluzebky, nebo ze bych nemilovala takovou tu tmavou tenkou od Lindtu, ale v teto oblasti rozhodne nejsem vybirava.
já mám nejradši čokolády s vysokým obsahem kakaa,ale ted jak chodím cvičit tak ani na čokoládku moc chut nemám
jo, miluju čokoládku, zrovna teď mám doma Toblerone. Úžasná to pochoutka. Ale znalec moc nejsem, klidně chodím na tu levnou nutelu když doma nic jiného není
čokoládě se raději vyhýbám, ale prostě ji miluju, takže když už načnu, tak jen kostičku,dvě a vydrží mi hodně dlouho.Nejraději mám tu velkou Milku s karamelem a celýma ořechama, potom tu s těma pistáciema uvnitř, miluju mořské plody, ale né ty levné, to je úplně někde jinde, potom nugát na váhu, no, ale to mám vážně tak jednou do roka-i míň.....No a miluju ledové kaštany :-)A jinak čokoládu cucám i koušu, záleží, na co mám zrovna náladu :-d
Mě je to jedno jestli je za kilo nebo za desetikačku, mléčná, hořká nebo na vaření, plněná nebo nevím co... Pořádně zmražená je dobrá každá...
@ Já sice nedávám na mražák,ale musí být z ledničky.Měkkou nebo nedejbože rozteklou čokoládu nedávám
@veverka77 nojo jenže víš jak se čokoláda z ledničky blbě cumlá? Takže za mě jedině pokojová teplota
já teda moc čokoládová nejsem, ale miluju studentskou peče´t a milku (klasickou, či oříškovou), ale teď bych sežrala kteroukoliv. Jinak naši sní cokoliv, co jen čokoládou smrdí
Znalec nejsem,ale miluju čokolády nad 70% kakaa.Občas dostanu chuť na mléčnou,tak ukradnu kousek Michalovi,ale to bývá málokdy.Ale nepohrdnu ani takovými sladkostmi jako je banánek v čokoládě,polomáčené oplatky a tak.
já mám úchylku na studentskou pečeť. to je objektivně nedobrá čokoláda..ale jak ju vidím, MUSÍM ji sníst, celou. a taky mě dost drtí některý milky s příchutěma..třeba ta obrovská karamelová..
@zuzka83 Tu mám teď schovanou na poličce za knihami.Je dobrá?
Já jím čokolády jen od \"pětasedmdesátek\" vejš,občas ochutnám nějaký pralinky,ale to spíš pro to,že mě děsně láká zkusit je vyrobit a potřebuju vědět jak to má asi chutnat
@Andělka Kamos byl na kurzu vyroby pralinek v PRAKULu, coz je teda pro Tebe kapicku z ruky.Az najdes nejaky postup, tak se pochlub. Treba bude dostatecne nablbly i pro me. Ty, co jsem zatim videla, vyzadovaly moc velke nasazeni, ruzne teplomery, peclive michani a podobne veci tezko slucitelne s M a A. To bych to musela kvedlat po nocich a to jako zas ne. Ale taky bych si rada vyrobila vlastni bonbonky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

57 %
42 hlasů

16 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40