banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Římský hrnec. - diskuze

2 reakce

Zobrazit příspěvky podle:
HOLKY MÁM PROSBU JAKO SVATEBNÍ DAR JSME DOSTALI ŘÍMSKÝ HRNEC.JSOU TO ČTYŘI ROKY.NIKDY JSEM V NĚM NIC NEDĚLALA.POUŽÍVÁTE HO NĚKTERÁ,,A CO V NĚM PŘÍPADNĚ DĚLÁTE.DĚKUJI
Já měla. Vařila v něm a jednou mi pěkně praksnul. Tak pozor na velké změny teplot.Jinak opravdu předem na cca 10-15 minut namočit do vodu. Pokud ho máš vevnitř vyglazurovaný, tak nemusíš. Voda se tam nenatáhne (proto se namáčí).Já tam pekla králíka, vepřovou pečínku, šunkofleky. Prostě spíše pečené maso, které je vcelku. Králík byl z toho výborný.
Mám a nejčastěji v něm dělám brambory a zeleninu.Než tam všechny suroviny dám tak ho cca na 10 minut ponořím celý do vody.Pak tam nahážu všechno co chci upéct a dám do studené trouby-nemá být vyhřátá.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40