banner

Z obyčejného-exkluzivní masíčko - diskuze

Celkem 11 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
Gábi, já taky používám med docela hojně. Na doslazení rajské (polévky i omáčky), na marinádu, na pečené kuře, osmahla jsem na něm i dušenou karotku, potírám tím někdy pečené koleno, jako doplněk k číně máme rádi ananas osmahnutý na medu ... no a samozřejmě taky klasika, na chleba a do čajíku
Vypadá to pěkně, taky jí děti rády na balkóně? Zrovna jsem tam s nimi večeřela
Taaak uz jsem zkusila a je to faaaak mnamka. Ja strasne miluju jidlo s medem a hranolky, tatarku. Jen se to musi pomalu a ve spravny okamzik vyndat na talir, protoze se med okamzite pripaluje a cerna.
nádhera,ještě kdyby to někdo uvařil ...asi já
vypadá to dobře, určitě dobrá pochoutka, vyzkoším.
Sbíhají se mi sliny.
to musela být ale dobrota
No,to bych si taky dala říct.Ty tvoje děti se ale mají dobře
To musela být mňamka
Vypadá to mňamóóózně !!!!!

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40