banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Pařížská šlehačka - diskuze

13 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
se vyrábí jak? Svařím smetanu s kakaem na vaření či rozpuštěnou čokoládou? A to svaření znamená, že ji nechám přejít varem?
Dělám podle stejného receptu jako Honafa. Je to odzkoušené. Lucko a nechat přejít varem
@tygřímáma Díky, já to chci zkusit udělat sama, tak se raději předem ptám. Potřebuji vždy vše vědět do detailů.
@lucka82 Rády poradíme
@tygřímáma Ještě potřebuji poradit. Teď jsem smetanu svařila a dělá se mi tam škraloup. To zítra i s tím škraloupem vymixuji nebo ho nejdříve seberu? Asi seberu, že? Já jsem říkala, že jsem mimoň.
@lucka82 Raději seber
Ona se dá i koupithttp://www.mlekarnakunin.cz/produkty/smetany-na-slehani/parizska-slehacka/
@ Já vím, ale já jsem si ji chtěla udělat sama.
jo, přejde to varem (cca 0,5 minut se to vaří)
http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/moucniky/=/v/3326Tady to máš v receptu.Podle toho to dělám.Né tu buchtu jen tu šlehačku a měla jsem vždy uspěch.
@Honafa Díky moc.
Svař čokoládu ledové kaštany se šlehačkou.Musí se to nechat 24h vychladnou v lednice.Jinak to pak neušleháš a to není kec-fakt nedá se to ožulit.
@Honafa Ok. A prosím tě to svaření tedy znamená, že to přejde varem? Já jsem na tuto mimoň.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40