banner

Postup

těsto: 2 skleničky pol.mouky
             1 sklenička cukru
                1/2 skleničky oleje
               1 sklenička vlažného mlíka
                2-3 lžíce kakaa
                1 prášek do pečiva
               3 celá vejce
 Vše vašleháme a nalijeme na vymyzaný a vysypaný pekáč. Upečeme jako piškot a necháme vychladnout.
 Pařížský krém: 2 šlehačky na šlehání(30 a více%)
                               2 ledové kaštany
                        Na posypání Margotka
Den před pečením řezů si svaříme(musí se vařit a ne ohřát),na plotně šlehačky a kaštany a necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne.Druhý den vyšleháme el.mixerem na nejvyšší stupen do krému. Krém natřeme na piškot a hustě posypeme nastrouhanou margotkou.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Jablíčka v listovém,jinak

Následující recept:

Hodolanská omáčka

Pařížské kostky - diskuze

o víkendu se na ně chystám, vypadá to jako velká dobrůtka
to nemá chybu
jupí,povedly se,jsou vynikající,díky za receptík,od teď budu dělat
Vypadá to hodně zajímavě.V brzké době nakoupím a udělám.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40