banner

Vaření - nové reakce

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 47 238 příspěvků

Borec Honza

Pondělní Prostřeno

to jako fakt podle pravítka. Na to se budu muset kouknout.

jaké děláš langoše? Že bychom také zkusili. A to se dá normálně na pánvičku nebo do friťáku?

slepovaný perník

Já budu zase xtrémně vtipná, marmeláda perník pouze kazí, takže můj fígl je namazat si vršek nebo jí tam vůbec nedávat :D

slepovaný perník

Já radila taky povidla

slepovaný perník

tak to nevím, my ho stačíme sníst, ještě než se to vsákne

slepovaný perník

Ja pecu dva tenky platy a skladam na sebe,a to nevpiji,takze nevim

slepovaný perník

Soráč blbě jsem četla místo prokrojím pokropím.Ještě přidám,že máš mazat horní pulku,nebo dolní a pak to otočit.

slepovaný perník

a mažeš to až když je perník studený? Asi blbej dotaz, určitě ano. Ale to je jediný, co mě napadá

slepovaný perník

Mazat povidlama a pořádně přitisknout.Nebo ho nekropit a dát do marmelády tošku vody rozmíchat jí at je tekutější a líp se to maže.Nebo celou marmeládu dát i se skleničkou trošku rozehřát do mikrovlnky,ona povolí a pak se na tu pulku perníka rozteče a pak zas stuhne.Jen bacha at se nespálíš.

obalená brokolice +brambor s máslem a petrželkou

taky dobrota

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
6 hlasů

76 %
26 hlasů

6 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 34 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40