banner

Vaření - nové reakce

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 47 225 příspěvků

mňáááááám

Ražniči bych si dala

Snad se tatínek polepší

slintám,jen si to představím

Ještě mužeš udělat špercle-jsou to 4 vajíčka,mouka a voda,aby to mělo konzistenci jak haluškové těsto.Chutná a vypadá to potom podobně a přes tu brynzu to ani nepoznáš,že to nejsou halušky.Jestli máš ovšem tu brynzu.

Brokolice

já už z ní dělám vpodstatě jen polívku. nebo zapečenou s bramborama. dřív jsme ji hodně jedli jen v páře uvařenou, se sýrem nebo sýrovou omáčkou.
@Sphinx

Tak mě právě udivuje že jednotlivé ingredience mmi chutnají a musaka jako celek ne. Asi jsem fakt narazila jenna špatné kuchaře. Jedla jsem to zatím jen v řecku a dvakrát

čerstvé droždí

kupuju jen Fala, ty se mi osvědčili v pekárně a onehdá sem koupila v tesku a just, chleba mi vůbec nevyšel
@medox

Záleží na kuchaři, ne každá musaka musí být stejná a tím pádem dobrá Ta moje je výborná

Jeje řecké jídlo miluji. Ale zrona musaka je snad jediná co mě nechutná

čtvrtek

výborný

čtvrtek

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40